withdildo.com

Qui som

Què és

El dinamitzador de comerç o de mercats és la figura encarregada de la coordinació i gestió, en termes generals, del comerç d’una zona urbana. És a dir: estructura comercial, associacionisme, urbanisme comercial, normatives i interlocució amb les administracions, màrqueting, gestió econòmica, cerca de finançament, etc..

En definitiva, tot aquell conjunt d’actuacions, ja siguin públiques o privades, que tenen l’objectiu de millorar la competitivitat del comerç urbà i la cohesió social. 

Un equip multidisciplinari

Som un equip multidisciplinari amb formacions i trajectòries laborals molt diverses, units per la il·lusió a un treball i una experiència conjunta a l’Ajuntament de Barcelona. Així va nèixer la nostra cooperativa, CooDin.

CooDin conjuga eficiència i responsabilitat social amb èxit empresarial. Estem compromesos amb la generació d’ocupació de qualitat. El nostre és un model competitiu, basat en valors, preocupats pel treball digne i la redistribució de la riquesa, on prevalen les persones i la comunitat. Aquesta és la nostra filosofia i és la que el nostre servei de dinamització transmet.

Els nostres valors

Estem compromesos amb la generació d’ocupació digne i de qualitat. Som un model d’empresa competitiva, basada en valors, preocupada pel treball estable i la redistribució de la riquesa, on prevalen les persones, sense distinció de sexe, edat, ni ètnia i la comunitat.

A l’hora de constituir la nostra cooperativa, ja desenvolupem el pla de negoci, els processos, la qualitat del producte i els estatuts amb filosofia eco-social, cercant un treball digne sense detriment dels valors socials que ens han portat fins aquí.

Responem a principis democràtics i promovem la participació de les persones que integren una comunitat. Els beneficis i els riscos es comparteixen entre les persones que la formen. Així és CooDin i és el que transmetem.

Un projecte en comú

La nostra oficina està situada a Sinèrgics, un espai de trobada de professionals, emprenedors i cooperatives on el retorn social de la nostra feina és un valor afegit que ens permet col·laborar amb entitats i habitants del barri i ser part de la vida i el teixit veïnal de Baró de Viver.

Hem crescut junts i continuarem col·laborant plegats en que aquest sigui un projecte comú amb el qual enriquir-nos mútuament com a persones.

Una bona empresa no és només la que és un bon negoci, és a més la que contribueix a fer un món millor.