withdildo.com

Què fem

Promoció i dinamització

Promoció i dinamització de fires, negocis, etc., des de plans de dinamització fins a l’elaboració d’informes de recerca i diagnosi d’un territori. Amb propostes concretes que abordem des de la proximitat, el coneixement del territori i el rigor.

Foment de la cooperació i associacionisme

Projectes concrets de foment de la cooperació entre associacions, entre entitats i l’Administració, etc., des de la cerca de processos participatius fins a la coordinació de les àrees de promoció econòmica i serveis socials.

Aquest àmbit està plantejat des del convenciment que aquesta és una de les millors vies per al desenvolupament i el progrés social i comercial dels territoris.

El quart sector entès com a formes d’economia basades en els principis públics, l’eficiència privada i el factor de valors i voluntari del món associatiu, entenem que és valuós per vigoritzar barris i territoris.

Serveis complementaris

Conscients de l’ampli ventall de necessitats que tenen entitats i administracions, oferim múltiples serveis complementaris en l’àmbit de la dinamització social i comercial, des de la promoció dels programes educatius fins a accions diverses formatives.

Ja tens el model de negoci per a la teva Vida. Ara... Tens un pla estratègic per als teus somnis?